Legge til regionsspesifikk informasjon og knytte dette til progammet


Hvert program kan ha en oppføring med regionsspesifikt innnhold. Dette er typisk innhold som avviker fra eller er tillegg til standardinnholdet til programmet, og er innhold som fylkesredaktørene normalt sett utarbeider.

2019 11 12 14h45 32

For å opprette eller redigere enn oppføring for regionsspesifikt innhold må du velge Innhold (1) -> Program - regionsspesifikk informasjon (2) fra menyen. Du oppretter en oppføring for regionsspesifikt innhold å klikke på knappen "Ny artikkel" oppe i høyre hjørne av applikasjonsvinduet (3).

En oppføring for regionsspesifikt innhold må kobles til programmet den skal være knyttet til. Dette gjøres fra det aktuelle programmet under Innstillinger og Regionsspesifikk informasjon (Innhold og innstillinger for et program).

I skjermbildet over vises en oppføring for programmet "Ungdomsbedrift" (4) som er koblet til programmet "Ungdomsbedrift". Merk at navnet på oppføringen for regionsspesifikt innhold ikke trenger å være likt som programnavnet, men det kan være fornuftig å lage en kobling som er lett gjenkjennelig for de som skal redigere innholdet.

2019 11 12 14h47 03

Når du redigerer regionsspesifikt innhold må du velge hvilken region du skal redigere innhold for (1). Det kan legges til en eller flere informasjonskategorier avhengig av hvor mange forskjellige temaer man ønsker å legge til innhold for. Brukere vil kun se regionsspesifikt innhold for deres tilknyttede region/fylke, og dersom det ikke er lagt til noe regionsspesifikt innhold for en region vil det ikke vises noe informasjon. Dersom en bruker er tilknyttet Trøndelag vil det vises regionsspesifikt innhold for Trøndelag i fanen "Regioninformasjon" i portalen.

Tittel: legg til tittel for informasjonskategorien som skal vises for brukeren.

Tekst: legg til tekst for informasjonskategorien som skal vises for brukeren.

⬅ Opprette et program (Programmer) Nettsider ➡